Renovatio Trading

Expertiza si experienta noastra in avantajul tau!

Infiintat in 2005, Renovatio este un grup internațional de companii, cu un portofoliu de proiecte de energie regenerabilă, mai precis în domeniul energiei eoliene, solare si hidro.

Activitățile grupului acoperă în mare parte lanțul valoric al energiei regenerabile, de la dezvoltarea proiectelor la tranzacționarea energiei, prin achiziții, administrare si management, precum și prin operarea activelor energetice.

Clienti multumiti
100
Energie verde
80

Acest spectru larg de activități reflectă viziunea Grupului:

  • A livra proiecte de energie regenerabilă cu cele mai înalte standarde de calitate ale industriei, în toate tehnologiile selectate și pe piețele țintă.
  • Angajamentul ferm al Renovatio de a-și respecta promisiunile are ca rezultat echilibrul dintre o performanță de afaceri de primă clasă și o întreprindere responsabilă din punct de vedere social.
  • Eficiența proceselor decizionale și gestionarea costurilor, gândirea inovatoare, precum și integrarea și simplificarea lanțului valoric au stimulat ascensiunea internațională semnificativă a grupului.

Misiunea noastră este să ne onorăm angajamentele de afaceri indiferent de dificultăți, situații complexe sau obstacole. Fie că este vorba de servicii de dezvoltare a proiectelor sau EPC, de furnizare sau de generare a energiei regenerabile, promisiunile noastre sunt respectate.

Puncte de consum

Clienti multumiti

GWh livrati in 2018

Competente

Cu experienta indelungata si competente temeinice, Renovatio Trading dispune de toate mijloacele pentru a furniza energie electrica si gaze natural, oferind servicii de inalta calitate.

Oferim clientilor nostril electricitate la preturi competitive, adaptate nevoilor individuale de consum. In concluzie, simplificam intreg procesul de achizitie pentru partenerii nostri.

Achizitia de energie

Obiectivul nostru este sa identificam surse sigure si accesibile de energie, provenita in special din resurse regenerabile. Acesta este motivul cautarii constante de diversificare a portofoliului de surse de energie. Echipa noastra detine know how-ul in cercetarea, identificarea si selectarea producatorilor de energie cu preturi competitive si livrare constanta. Cu toate ca energia produsa in mod conventional detine o pondere importanta, Renovatio Trading depune toate eforturile pentru a creste procentul de energie regenerabila in totalul cantitatii furnizate.

Vanzarea de energie

Pe piata actuala, caracterizata de de o dinamica impresionanta, provocarea suprema rezulta din eforturile sustinute de a pastra un echilibru intre maximizarea profitului si minimizarea riscurilor. Acelasi lucru se aplica si pentru minimizarea costurilor si maximizarea profitului pentru clientii finali ai pietei de energie.

Datorita faptului ca Renovatio Trading are relatii contractuale pe termen lung cu toti producatorii importanti de energie, putem oferi clientilor nostri surse de energie stabile si competitive, la preturi convenabile.

Navigheaza la inceputul paginii